Menu

Stichting RENN4

RENN4

Stichting RENN4 richt zich met gespecialiseerd onderwijs op leerlingen met specifieke behoeftes. De individuele leerling staat in hun aanpak centraal. In ieder kind schuilt een talent. Binnen de drie noordelijke provincies bevinden zich meer dan 30 RENN4 locaties voor gespecialiseerd basisonderwijs.

Technische realisatie WordPress website

RENN4 is begin 2020 gestart met het ontwikkelen van een nieuwe website. Samen met een ontwerpbureau zijn de wensen geïnventariseerd en vervolgens vertaald naar een grafisch ontwerp. Wij mochten dit ontwerp vervolgens uitwerken naar een geheel nieuwe WordPress website.

Beheerbaarheid en toegankelijkheid

De nieuwe website is volledig beheerbaar. Dit wil zeggen dat alle content-elementen binnen de website door de klant te beheren zijn. Pagina’s zijn met de WordPress blokken-editor naar wens in te richten en met een grote diversiteit aan elementen op te maken. Maatwerk berichttypen werden ingericht voor het tonen van alle scholen, beschikbare vacatures, aankomende evenement en veelgestelde vragen. Dit geeft de perfecte URL-structuur en is natuurlijk een must voor zoekmachine optimalisatie.

De nieuwe website geeft een goede basis voor de toekomst en verdere doorontwikkeling.

WordPress website voor RENN4