Menu

StartupDelta

Paving the way for startups

Screenshot van StartupDelta

StartupDelta heeft als doel de Nederlandse startups te ondersteunen, te doen groeien en verder te profileren in de nationale en internationale markt. Met onder andere ondersteuning vanuit de overheid is er een platform ontstaan die de samenwerking bevordert en nieuwe kansen faciliteert voor de Nederlandse startup community. Door het betrekken van innovatieregio’s en het combineren van ervaring streeft men naar een innovatief en aantrekkelijk landschap.

Pronamic mocht samen met Studio Black de nieuwe WordPress website ontwikkelen. Een erg leuke en uitdagende klus. Met een deels vernieuwde huisstijl is er een nieuwe, frisse en moderne look geïntroduceerd. Technisch gezien is daarbij de website ook vernieuwd en gereed voor de toekomst.

De website dient als informatiebron voor startups en geïnteresseerden die de Nederlandse markt willen betreden. Daarnaast geeft het investeerders de kans om zich te associëren met de Nederlandse economie. Aan de hand van een aantal concrete vragen wordt de bezoeker geleid naar de gewenste informatie. Met onder andere trending topics, nieuws, blogs en events ontstaat er een mooie mix van relevante informatie.

Een samenwerking met resultaat die nieuwe internationale kansen introduceert.