Menu

Skateboardplaza

Skateboardplaza is de online skateshop van Nederland. Voor de juiste bearings, decks en griptapes is de echte skater bij Skateboardplaza aan het juiste adres.

De afgelopen jaren is Skateboardplaza snel gegroeid. Om de huidige groei te kunnen continueren was Skateboardplaza opzoek naar een internetplatform waar particulieren snel en eenvoudig bestellingen konden plaatsen en betalen. Daarnaast moest het systeem voldoende mogelijkheden bieden om bestellingen eenvoudig af te kunnen handelen.

In overleg met de klant is gekozen voor een compleet nieuwe webwinkel voorzien van diverse betaalsystemen. De webwinkel is te beheren met behulp van het open-source programma WordPress en is voorzien van verscheidene noviteiten die het winkelen plezieriger maakt en de afhandeling van de bestellingen eenvoudiger. Daarnaast is gekozen voor een sterke link met social media. Communiceren met de klant en het creëren van interactie is daardoor maar een kleine stap.

Het resultaat is een complete webwinkel passend bij de doelgroep. De vormgeving is belangrijk maar staat ten dienste van de gebruiksvriendelijkheid. Ook de hoge mate van service en flexibiliteit die Skateboardplaza biedt komt nu online tot uiting. De afhandeling van de bestelling neemt nu minder tijd in beslag doordat bepaalde processen op maat zijn gemaakt en geautomatiseerd. Sneller en beter, dat was de wens van opdrachtgever en dat is het eindresultaat.