Menu

Shiplink

Shiplink

Alle informatie voor de maritieme ondernemer is al jarenlang te vinden op shiplink.nl.

En met alle informatie bedoelen wij ook alle informatie. Nieuws, locaties, marktplaats, personeel, al deze informatie en nog meer is te vinden op shiplink.nl. Het is daarom niet gek dat deze website door de jaren heen een trouwe fanbase heeft gecreëerd en een populaire website is voor de maritieme ondernemer.

Uiteraard wil Shiplink.nl deze leidende positie behouden. Daarom werd het tijd voor Shiplink 2.0. Een geheel nieuwe website met een nieuw design en een nieuwe techniek. Natuurlijk op basis van WordPress. Eén van de redenen waarom de keuze voor Pronamic snel was gemaakt.

Met veel plezier hebben wij onze tanden in dit project gezet en het resultaat mag er zijn. Bij een website met zoveel content is het de kunst om het design eenvoudig en functioneel te houden. De content staat centraal. Door subtiele details en een nauwkeurige afwerking komt het ontwerp van de website verzorgd en fris over.
Naast het ontwerp is Pronamic ook verantwoordelijk voor de techniek. En daar waren voldoende uitdagingen:

  • Shiplink Places waar je eenvoudig locaties kunt zoeken, filteren en toevoegen.
  • Shipsale. Een marktplaats waar vraag en aanbod uit de maritieme sector elkaar ontmoet.
  • Shiplink Partners. Alle maritieme bedrijven handig op een rijtje met extra mogelijkheden voor sponsors.
  • Shipcrew. Werkgevers en werknemers kunnen op een laagdrempelige wijze met elkaar in contact komen.

Zomaar een handvol functionaliteiten die aanwezig zijn op shiplink.nl. Maar shiplink.nl is nog veel meer, bekijk de nieuwe website en ontdek het zelf.

Wil jij ook op koers blijven en is het tijd voor een nieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact op met Pronamic. Wij helpen je graag!