Menu

SelektMeat

Hoge kwaliteit, internationale afzetmarkt en een ontzettend lekker stukje vlees. Dat is SelektMeat.

Pronamic mag zich sinds 2007 de vaste internetpartner noemen van Selektmeat en daar zijn wij erg trots op. We werken graag samen met innovatieve bedrijven die steeds slimmer en beter willen produceren.
Dit slimmer en beter werken geldt bij SelektMeat voor de volle breedte en dus ook voor de online marketingactiviteiten waaronder de website valt.

Aangezien de website alweer een aantal jaren oud was kreeg Pronamic de opdracht om een nieuwe website te ontwikkelen. Daarbij was de opdracht om een overzichtelijke website te ontwikkelen waarbij ruimte is voor een visuele presentatie van het product.

Het resultaat is een geheel nieuwe WordPress website geworden. Een website die stijlvol is vormgegeven en waarbij afbeeldingen de ruimte krijgen. Naast de vormgeving zit het ook met de techniek wel snor. De website is natuurlijk responsive zodat de website ook goed voor mobiele gebruikers is te bekijken. Daarnaast is er sprake van een WordPress multisite constructie. De Engelse, Duitse en Franse websites kunnen daardoor onafhankelijk van elkaar worden beheerd.

Ook opzoek naar een stijlvolle en responsive WordPress website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.