Menu

Schoenen-MBT.nl

Voorop lopen op de ontwikkelingen. Pronamic mag dit graag doen. Ook Schoenengezondheidscentrum Meindertsma mag graag voorop lopen op de ontwikkelingen en en staat open voor innovatie.

Pronamic heeft voor Schoenengezondheidscentrum een website gerealiseerd waar het mogelijk is om MBT-schoenen te verkopen. MBT schoenen zijn speciale schoenen die knie- heup- of rugklachten kunnen verminderen. Het doel van de website is het verkopen van MBT Schoenen. Daarom is aan deze website een webwinkel gekoppeld. De website beschikt over de volgende functies:

  • Website
  • Webwinkel
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Statistiekenapplicatie

Tijdens deze opdracht kregen de vormgevers van Pronamic een grote mate van vrijheid. Deze vrijheid leidde niet alleen tot dit resultaat maar zorgde er tevens voor dat dit project in een snel tempo kon worden gemaakt. Overigens werd tijdens het ontwikkelen contact gehouden met de Meindertsma Schoenen. De opdrachtgever was op de hoogte van de laatste stand van zaken en had de mogelijkheid om suggesties te geven. Het eindresultaat is mede daardoor een product geworden waar zowel Meindertsma Schoenen als Pronamic erg tevreden over is.