Menu

Sandenburg concept creation

Klantbelevenis concepten voor retail, foodservice en public spaces.

Sandenburg Concept Creation

Sandenburg concept creation is een jong en gedreven bedrijf die zich specialiseren in het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van ruimtelijke concepten en formules. Hierbij staat de beleving van de klant en de brand identity van het merk centraal.

Het ontwikkelproces van Sandenburg is ingericht naar eigen model. Het zogenaamde ‘Creation Model’ bestaat uit vijf fases. Visieontwikkeling, ideevorming, ontwerp en beeldvorming, bouw en productie en als laatste implementatie. Met dit model als basis werken zij voor vooraanstaande merken als Tony’s Chocolonely, Sodexo en Heineken.

Het ontwerp voor de website is ontwikkeld door Studio Black. Zij hebben de filosofie en identiteit van Sandenburg vertaald naar een aantrekkelijk en speels ontwerp. De visuele aspecten waren hierbij uiterst belangrijk.

Ons werd gevraagd dit ontwerp om te zetten naar een WordPress aangestuurd thema. De website beschikt over een modulair opgebouwd gridsysteem waarmee pagina’s in diverse vlakverdelingen kunnen worden opgezet. Uiteraard is het thema ontwikkeld met het oog op de hedendaagse standaarden waaronder de toegankelijkheid voor mobiele apparaten.

Dit alles resulteert in een gebruiksvriendelijke en moderne website die perfect aansluit bij de identiteit van Sandenburg concept creation.

WordPress website voor Sandenburg Concept Creation