Menu

Sail Obsession

Wanneer iets een obsessie is, dan moeten alle randzaken erom heen snel en goed geregeld zijn.  Voor de heer Huiskamp is zeilen een positieve obsessie.

Dat hij een bedrijf is gestart onder de naam Sailobsession moge daarom niet verwonderlijk zijn. Met dit bedrijf is hij in staat om in Nederland schitterende zeiltrips aan te bieden. Ook de eigenaar van Sailobsession vindt het belangrijk dat de randzaken goed geregeld zijn. Daarom is dhr. Huiskamp gericht opzoek gegaan naar een internetpartner die niet alleen een kwalitatief goed product levert maar ook met hem meedenkt. Zowel voor, tijdens als na het leveren van het product. Pronamic was volgens dhr. Huiskamp de juiste partner.

De website is nog voor de Bedrijven Contact Dagen in Friesland opgeleverd. De ontwikkelperiode was dus vrij kort. De kwaliteit en het eindresultaat heeft hier echter niet onder geleden. Deze website is opgeleverd volgens de W3C standaarden en voldoet aan alle gebruikerseisen. Wat Pronamic betreft is deze website daarom een duidelijk bewijs dat wanneer je een duidelijk doel hebt, een gezonde obsessie voor een mooi product, je een goed eindresultaat kunt behalen.