Menu

Rietdekkersbedrijf E. Hoekstra

Liefde voor je werk. Vakkennis. Enthousiasme. Allemaal begrippen die van toepassing zijn voor Rietdekkersbedrijf Evert Hoekstra.

Als een dergelijk bedrijf bij Pronamic aanklopt voor het ontwikkelen van een nieuwe website moet de website deze waarden ook vertegenwoordigen. Is dat gelukt? Dat kunt u zelf het beste bepalen op www.evert-hoekstra.nl. Let tijdens het beoordelen echter wel op het overzichtelijke menu, de warme kleuren die gebruikt zijn en de kleine details. Zo is er gebruik gemaakt van een subtiele achtergrond en kenmerkt het ontwerp zich door kleine kleurnuances.

Ook het proces is gebeurd zoals Pronamic en Evert Hoekstra graag wilden. Pronamic nam het voortouw, kwam met de voorstellen en dhr. Hoekstra hoefde alleen maar zijn akkoord te geven. Daardoor is het ook mogelijk om in een relatief korte periode een website te ontwikkelen die volledig voldoet aan de W3C standaarden.

Misschien heeft u al een kijkje genomen op de nieuwe website van Evert Hoekstra. Nog meer hoopt Pronamic dat u na het zien van de website bepaalde zaken herkent. Het enthousiasme, het liefde voor het werk en de vakkennis. Niet alleen bij ons maar ook bij u. Want van zulke bedrijven en mensen kunnen wij nooit genoeg krijgen.