Menu

Revalidatie Friesland

Mensen helpen, daar word je toch blij van? Revalidatie Friesland doet dit al ruim 100 jaar.

En met veel succes. In deze 100 jaar zijn ze uitgegroeid naar een toonaangevende organisatie wanneer het gaat om de revalidatie van jongeren en volwassen. Deze kennis wil men graag tonen en delen. Pronamic kreeg daarom de opdracht om een nieuwe, responsvie WordPress website te realiseren.

Stipt op één stond als belangrijkste eis dat de website gebruiksvriendelijk moet zijn voor de doelgroep. Tijdens het ontwerp is hier gedegen rekening mee gehouden. Een rustig ontwerp, duidelijke lettertypes en handige zoekvensters moeten ervoor zorgen dat de bezoeker snel bij haar eindbestemming kan komen. Aangekomen op de eindbestemming worden de pluspunten van Revalidatie Friesland al snel duidelijk. De persoonlijke en deskundige aanpak. Behandelaren worden bijvoorbeeld op de desbetreffende behandelpagina vermeld met hun contactgegevens en professionals kunnen zich vlot inschrijven voor aanvullende cursussen.

De WordPress website wordt door diverse personen uit verschillende organisatielagen beheerd. Het is daarom zo ingericht dat dit eenvoudig is te managen. Het beheer werkt intuïtief en kent daardoor een korte leercurve.

Is het ook tijd voor een flinke renovatie van jouw website? Neem vrijblijvend contact met ons op.