Menu

Qviv

Wat is nu leuker dan het vertellen van een goed verhaal? Bij Pronamic kunnen wij het weten. De websites van onze klanten zitten vol met leuke, grappige en inspirerende verhalen.

Toen Qviv ons belde was het of wij onszelf hoorden praten. Luisteren naar de klant, creatieve oplossingen verzinnen, passie voor je werk. Geweldig. Wat Pronamic doet met websites doen zij met video. Het visueel uitbeelden van het verhaal van de klant. En met mooie resultaten voor leuke opdrachtgevers. Wij kunnen het daarom ook erg waarderen dat wij samen met Qviv aan de slag mochten om een spiksplinternieuwe WordPress website te ontwikkelen.

Hoe bouw je een website voor je evenknie? In ieder geval door goed te luisteren. Qviv is namelijk niet een standaard videoproductiebedrijf. Zij bieden meer en beter. Zijn gespecialiseerd in educatieve video’s en weten erg goed hoe ze de laatste technieken kunnen combineren met hun videoproducties. De website vertelt dit verhaal. Nuchter, helder maar ook met oog voor detail. Animaties maken het verhaal levendig maar door de structuuropbouw en kleurgebruik blijft het verhaal helder en duidelijk.

Net zoals Qviv ook opzoek naar een andere kijk? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!