Menu

Printleo.nl

Internet maakt communicatie onpersoonlijk. Een opmerking die regelmatig is te horen. Voor alle mensen die dit vinden en opzoek zijn naar een printproduct is er nu Printleo.nl.

Printleo.nl is de oplossing voor mensen die online een perfect printproduct willen bestellen maar persoonlijk geholpen willen worden. “Hallo, ik ben Leo, jouw persoonlijke printspecialist.” Dat is de openingszin van de website maar het geeft ook doeltreffend weer waarom mensen kiezen voor Printleo.nl: een persoonlijk en perfect printproduct. De opdracht voor Pronamic was om deze boodschap duidelijk online te communiceren.

Hoe maak je een website persoonlijk? Allereerst door ervoor te zorgen dat alle persoonlijke, online communicatiemiddelen aanwezig zijn. De website van Printleo.nl is daarom voorzien van Twitter, weblogitems en diverse contactmogelijkheden. Ook het ontwerp heeft een persoonlijke touch. De vele quotes, referenties en concrete casussen geven de bezoeker het idee dat elke klant telt.

Het resultaat van een persoonlijke website? Een gestaag maar groeiende groep online bezoekers. Niet alleen om wat te bestellen maar ook bezoekers die opzoek zijn naar een goed persoonlijk advies op maat. Bij Printleo.nl zijn ze dan op het juiste adres.