Menu

Piloot en vliegtuig

Een vliegensvlugge website, dat is deze in elk geval. Pilootenvliegtuig.nl is een WordPress website waarop de laatste actualiteiten uit de luchtvaartbranche zijn te vinden.

Het navigeren door deze website gaat snel en eenvoudig. Bepaalde informatie toch niet kunnen vinden? Het zoekvenster brengt de bezoeker snel en eenvoudig op de plaats van bestemming. Ook het heldere en overzichtelijke ontwerp komt de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid ten goede.

Het ontwerp van pilootenvliegtuig.nl is gebaseerd op een parent theme. Aangezien de uitgever van Piloot en Vliegtuig meerdere magazines in haar portfolio heeft, en dus meerdere websites, is gekozen voor het ontwikkelen van een parent theme. Het parent theme fungeert dan als een soort moederthema die als basis fungeert voor de child themes. Piloot en Vliegtuig is zo’n child theme. Dit heeft als voordeel dat het onderhoud op 1 centrale plek kan plaatsvinden. Daarnaast was doordat Pronamic een parent theme heeft ontwikkeld ook de ontwikkeling van deze website een vliegensvlug karweitje. Beschikt u ook over meerdere websites met ongeveer dezelfde lay-out en bent u opzoek naar een flexibele beheeroplossing? Neem dan vrijblijvend contact op met Pronamic.