Menu

Paulusma Reizen

Paulusma Reizen

Elk bedrijf is uniek maar er zijn maar weinig bedrijven die kunnen zeggen dat ze 90 jaar ervaring hebben en ruim 5 miljoen reizigers hebben vervoerd. Paulusma Reizen uit Drachten kan deze prestatie wel op haar conto schrijven.

Ging het bestellen van een reis vroeger met behulp van een catalogus, tegenwoordig  gaat het bestellen van een reis online. De website paulusma.nl is daarom een drukbezochte website waar een ruim assortiment reizen wordt aangeboden. Pronamic werd gevraagd om een nieuwe website te realiseren.

Pronamic is WordPress specialist dus een oplossing met WordPress lag voor de hand. Gelet op het gevarieerde aanbod in reizen en de variëteit aan keuzes was de realisatie van deze website een leuke en interessante klus. Daarnaast vindt Paulusma het logischerwijs belangrijk dat de klant eenvoudig en snel kan bestellen. De oplossing die Pronamic heeft gerealiseerd is een maatwerkoplossing in combinatie met Gravity Forms. Hierdoor kan de bezoeker vlot bestellen en is het beheer voor Paulusma Reizen eenvoudig. Een stabiele oplossing die tal van beheermogelijkheden kent.

Ook op zoek naar een website die klopt als een bus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.