Menu

Parc Estate Recreatie Makelaars

In 2012 is het exact 25 jaar geleden dat Parc Estate haar activiteiten is gestart. Hoe kun je zoiets beter vieren dan met een nieuwe website?

Dat Parc Estate weet hoe je een feestje moet vieren blijkt wel uit het feit dat ze bewust kozen voor een WordPress website. De ideale basis voor een functionele website die eenvoudig is te beheren én die diverse mogelijkheden tot uitbreiding kent.

Parc Estate Recreatie Makelaars is sinds 1987 gespecialiseerd in het beleggen in waardevast recreatief onroerend goed op toplocaties in voornamelijk Nederland. De website beschikt over een optie om op gestandaardiseerde wijze woningen te publiceren en het aanbod te filteren.

Functioneel en een mooi design gaan prima samen. Investeren in recreatief vastgoed is meer dan alleen het kopen van een standaardwoning. Je koopt ook een vakantiegevoel. Dit vakantiegevoel heeft Pronamic ook in de vormgeving van de website terug laten keren. Heeft u ook wat te vieren? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van een nieuwe WordPress website.