Menu

NapPas

Portfolio NapPas WordPress website

NapPas was al enige tijd een trouwe klant van Pronamic met het technische onderhoud van de website die sinds 2015 bij ons is ondergebracht. Na enkele jaren werd het tijd voor een nieuwe website. Pronamic heeft hiervoor een unieke WordPress website ontwikkeld die weer geheel up-to-date is qua vormgeving, techniek, SEO mogelijkheden én geoptimaliseerd voor conversies.

NapPas staat voor Nationale Amusementsparken Pas. Het is een ambitieuze partij in een zeer concurrerende markt voor kortingsbonnen, kortingspassen en acties. Wat NapPas uniek maakt is dat zij volledig zelfstandig opereren, waar sommige andere partijen subsidies krijgen. Met hard werken en juiste relaties opbouwen werken ze ondertussen samen met meer dan 250 dagjes uit. Bij deze uitjes kan een NapPas-houder korting krijgen voor maximaal 4 personen per pas. Ben je bijvoorbeeld een vervend bezoeker van escape rooms, via NapPas kan je 10% tot 25% korting krijgen bij 35 escape rooms.

Gebruikte tools

Ter inspiratie staan alle dagjes uit die aangesloten zijn op de website vermeld. Met het aantal van 250 uitjes is het belangrijk dat er een goede filterfunctie aanwezig is. Hiervoor is gebruik gemaakt van de premium plugin FacetWP. De dagjes uit zijn ter inspiratie voor de bezoekers zodat zij weten waar ze korting krijgen. Ook voor de SEO van de website zijn deze dagjes uit erg belangrijk.

Een ander belangrijk aspect voor NapPas is gebruik maken van affiliates. Waar ze vroeger hebben geëxperimenteerd met externe diensten is dit nu volledig geïntegreerd binnen de website middels AffiliateWP. Omdat er geen tussenkomst meer is van een andere partij kan NapPas hierdoor hoge commissies geven van minimaal 20%.

Tot slot is er voor het bestelformulier gebruik gemaakt van Gravity Forms. Bij de vorige website werd gebruik gemaakt van een webshop plugin. Met Gravity Forms is één bestelformulier ingericht waarmee het bestelproces aanzienlijk is vereenvoudigd.

Met de nieuwe WordPress website en de inzet van NapPas en haar partners kan het bijna niet anders dan dat de nieuwe site een groot succes wordt. Wil jij korting bij meer dan 250 dagjes uit in Nederland? Kijk dan eens op nappas.nl!

www.nappas.nl