Menu

Museumboerderij Ot en Sien

Met het internet een stap terug in de tijd. Het lijkt een contradictie maar voor Museum Ot en Sien is dit niet zo.

Met behulp van hun nieuwe internetsite zijn ze namelijk in staat om een unieke blik in het verleden te geven. Gezelligheid en een kijkje terug in de tijd zijn daarbij de sleutelwoorden.

Ook de website is volgens deze waarden ontworpen en uitgewerkt. Vaak moet een website een moderne en strakke vormgeving hebben. Deze website juist niet. De foto’s hebben daarom een ouderwets kader gekregen zodat ze eruit zien als oude ansichtkaarten. Ook het gerafelde logo heeft een prominente plaats op de website gekregen. Allemaal details die het uiteindelijke plaatje compleet maken.

Dat de website een ‘ouderwets’ uiterlijk heeft wil overigens niet zeggen dat het gebouwd is met ouderwetse technieken of gedachten. Deze website is namelijk gebouwd volgens de W3C standaarden en is uitermate gebruiksvriendelijk. Wanneer de bezoeker op de beginpagina is, is alle informatie maar één muisklik ver.

Kiest u ook voor ouderwetse kwaliteit maar wel voor de modernste technieken? Wij maken dan graag vrijblijvend kennis met u. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.