Menu

Mijncaravanstalling.nl

Kieskeurig.nl, Kelkoo.nl, Tweakers.net, wie kent deze websites niet? Het moge duidelijk zijn, Nederlanders zijn dol op vergelijkingswebsites.

En terecht, het internet leent zich er uitstekend voor om producten snel en eenvoudig met elkaar te vergelijken. Eén dienst was echter lastig te vergelijken op het internet namelijk de huurprijs bij een caravanstalling. Dankzij Pronamic is hier sinds kort verandering in gebracht. Het vinden en vergelijken van caravanstallingen, dat is het doel van mijncaravanstalling.nl.

Om het vinden en vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken worden alle caravanstallingen gepresenteerd via Google Maps. Hierdoor zijn in één oogopslag de interessante stallingen te vinden. Een andere interessante noviteit van deze website is dat er tijdens de ontwikkeling van deze website gebruik is gemaakt van diverse CSS 3 technieken. Op dit moment is CSS 3 nog voor veel mensen toekomstmuziek maar alleen al door het te gebruiken geeft Pronamic een duidelijk en concreet visitekaartje af dat we klaar zijn voor de toekomst. Wanneer u Google Chrome als webbrowser heeft kunt u al één van de voordelen van CSS 3 zien.

Automatische locatiebepaling, CSS 3 technieken en een fris ontwerp. Het voorspelt veel goeds maar wat is het eindresultaat? In ieder geval een zomerse website waar de bezoeker vrolijk van zal worden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.