Menu

Medental B.V.

Medental is de online groothandel voor medici. Reden hiervan is dat zij door hun lage overhead en goede contacten met leveranciers, kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Medental is op haar vakgebied uniek. Er zijn maar weinig medische groothandels die tegen dezelfde prijs zulke kwaliteit kunnen leveren. Uniek zijn is een eerste maar ervoor zorgen dat (potentiële) klanten dit weten is een belangrijke tweede. Aan Pronamic daarom de opdracht om een webwinkel te ontwikkelen.

De webwinkel die Pronamic voor Medental heeft ontwikkeld maakt gebruiken van Magento. Met dit systeem is Medental instaat om zelf op eenvoudige wijze, volgens een vast stramien, de webwinkel te beheren. Het ontwerp van de webwinkel is in goed overleg met de opdrachtgever ontworpen en ontwikkeld volgens de huisstijl.

Het resultaat is een overzichtelijke webwinkel die past bij de huisstijl van Medental. Mede dankzij de handige zoekfunctie zijn alle producten eenvoudig te vinden. Ook het bestellen en bekijken van een product kan eenvoudig. Betalen kan o.a. via IDEAL en terugkerende klanten hoeven alleen in te loggen om opnieuw wat te bestellen. Snel, eenvoudig en prettig. Dat is de webwinkel van Medental.