Menu

Lucerna Bouwproducten B.V.

Kunststofgevelbekleding, een uniek product met veel mogelijkheden. Mogelijkheden die de gemiddelde consument nog niet altijd weet.

Online informatie over dit product is daarom van belang. Pronamic heeft voor de Nederlandse importeur van kunststofgevelbekleding, Lucerna Bouwproducten, een website gelanceerd boordevol informatie over dit product. Deze website heeft als primair doel het verlenen van informatie

De website is gemaakt volgens de huissstijl van Lucerna Bouwproducten. Samen met Lucerna is gekozen voor heldere kleuren en eenvoudige navigatie. Consumenten zijn hierdoor in staat snel een indruk te vormen over de vele mogelijkheden van dit product. De vele foto’s op de website maken het beeld compleet. Een saaie website is het echter niet geworden. Dit komt met name door de kleurencompositie en doordat de foto’s aan de bovenkant van de website automatisch wijzigen.

Heeft u ook een product dat de nodige uitleg vergt? Ga met Pronamic om tafel en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag ter dienst.