Menu

KWPN

Met jaarlijks 10.000 geboren veulentjes is KWPN het grootste sportpaardenstamboek ter wereld.

Deze veulentjes hebben allemaal ook een eigenaar en deze zijn aangesloten bij het KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland). Een imposante en levendige organisatie met duizenden leden.

Toen Pronamic de opdracht kreeg om een nieuwe website te ontwikkelen waren wij ook bijzonder vereerd met deze flinke klus. Een flinke klus omdat o.a. op de oude website(s) een grote hoeveelheid content aanwezig was die gemigreerd moest worden naar een nieuwe WordPress omgeving.

Pronamic heeft voor het KWPN een geheel nieuw en fris ontwerp gemaakt waar sterk is gelet op de gebruiksvriendelijkheid. Het ontwerp is uitgewerkt naar een WordPress website en biedt diverse handige functionaliteiten zoals een webwinkel en een uitgebreide agenda- en nieuwsfunctionaliteit met diverse filteropties. Uiteraard is de website ook responsive.

Een andere belangrijk aspect van de WordPress website is dat deze is opgezet in een multisite omgeving. Het KWPN gebruikt voor de verschillende regio’s, evenementen en afdelingen eigen websites. Met het opzetten van een multisite constructie is het mogelijk om gebruik te maken van 1 grafisch stramien maar wel per website eigen vrijheid in het beheer van de functionaliteiten en content.

Ook geïnteresseerd in een flexibele en schaalbare WordPress oplossing voor meerdere websites? Kom dan in vol galop naar Pronamic, we helpen en denken graag mee!