Menu

Kratje in de aanbieding

Het internet zorgt voor een betere wereld. Een veel gehoorde uitspraak. Maar is dit wel zo? Voor de bierdrinkende man of vrouw is deze vraag sinds vandaag positief te beantwoorden.

Gemak dient de mens. Ook bij de bierdrinkende man en vrouw. Daarom zit in de website diverse Social Media componenten. Niet omdat het trendy is maar om de bezoeker optimaal en zo eenvoudig mogelijk op de hoogte te houden. Zo wordt de geïnteresseerde bierdrinker door middel van Twitter en RSS feeds automatisch op de hoogte gehouden van de laatste aanbiedingen.

Extra aandacht bij dit project verdient de Hyves widget van kratjeindeaanbieding.nl. Een widget is een eenvoudig internetobject die men kan gebruiken om de lay-out of inhoud van een reeds bestaande gebruikersinterface te verfraaien. Een Hyves widget is dus een internetobject die men op zijn eigen Hyvespagina kan plaatsen. De Hyveswidget van kratjeindeaanbieding.nl laat op je  eigen profielpagina zien welke kratje bier in de aanbieding is.

Samenvattend is te concluderen dat dit project de (bierdrinkende) mensheid dient. Bent u ook een wereldverbeteraar met een goed idee? Neem contact op met Pronamic. Samen met u voeren wij graag uw plan uit.