Menu

KNMO

Een koninklijke website voor een koninklijke organisatie. Met veel plezier heeft Pronamic de WordPress website ontwikkeld voor de KNMO.

Deze federatie voor Nederlandse Muziek Organisaties behartigt de belangen van 170.000 leden in 2.400 verenigingen. Een enorm aantal en een goede online communicatie is dan van belang. Pronamic heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van een WordPress website voor verenigingen. Op basis van deze specifieke ervaring en onze kennis over WordPress mochten wij aan de slag.

De KNMO heeft veel te vertellen. Ze vertegenwoordigen namelijk enorm veel verenigingen maar ook verschillende bonden en doelgroepen. In het ontwerp van de website is daarom gekozen voor een heldere structuur en een prettige navigatie.

Ook qua techniek is er vooral gedacht vanuit het perspectief van de bezoeker. De WordPress website is responsive en de informatie is in een paar klikken bereikbaar.

Met deze nieuwe website blaast de KNMO weer een behoorlijk toontje mee als het gaat om de online communicatie. Bent u ook benieuwd hoe wij uw vereniging, bond of federatie kunnen helpen met een WordPress website? Neem dan gerust contact met ons op.