Menu

Joosten Advocaten

Een ongeluk zit in een klein hoekje, Joosten Advocaten zorgt voor een eerlijke afhandeling van dit ongelukje.

Als letselschadeadvocaat komen zij op voor het belang van de patiënt. Dit doen zij reeds sinds 1967 met verschillende vestigingen door heel Nederland.

Net zoals een ongelukje soms in een klein hoekje kan zitten, zit de perfectie van een website ook in kleine details. Voor Joosten Advocaten is de website een belangrijk informatie- en wervingsplatform. Ze verwachten dat de website daarom ook aansluit op de hoge kwaliteitsstandaarden die zij hanteren. Pronamic werd daarom ingeschakeld om de huidige website naar een hoger kwaliteitsniveau te brengen.

Kritisch is er gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en de techniek van de website. Uit deze analyse kwamen diverse mogelijkheden naar voren om de WordPress website te verbeteren. Met behulp van deze verbeteringen biedt de website meer mogelijkheden om hoog te komen bij de zoekmachines maar kunnen bezoekers ook sneller de juiste informatie vinden.

Een ander belangrijke verbetering is dat de WordPress website responsive is gemaakt. Doordat de website responsive is, ervaren gebruikers die de website bezoeken via een mobiel apparaat een betere gebruikerservaring. Belangrijk omdat het verkeer via mobiele apparaten de komende jaren alleen maar toeneemt.

Ook geïnteresseerd in het wijzigen van uw WordPress website naar een responsive WordPress website? Neem vrijblijvend contact met ons op.