Menu

Jonx

Jonx is er voor kinderen en jongeren met psychische problemen. Jonx is gespecialiseerd in psychische problemen bij kinderen en jongeren, genderdysforie, FAS(D) en autisme. Hierbij gaan gespecialiseerde behandelaren op zoek naar een oplossing voor de klachten.

Pronamic is gevraagd voor de technische realisatie van de vernieuwde website van Jonx. Samen met Jonx en Blixx zijn we aan de slag gegaan om een gebruikersvriendelijke website te bouwen waar de gebruiker centraal staat.

Binnen een oogopslag weet je wat Jonx doet, kan je hulp vragen en krijg je een overzicht van het behandelaanbod. De website is gebouwd in WordPress en is volledig beheerbaar met de “nieuwe” blokken editor (Gutenberg).

De website is geoptimaliseerd voor vijf verschillende schermgroottes is daarmee goed raad te plegen op zowel mobiel, tablet, laptop of desktop. Naast een overzicht van het behandelaanbod en locaties geeft de website ook informatie over veel voorkomende problemen, zodat jongeren met deze problemen Jonx kunnen vinden. Naast een heldere website structuur is deze informatie ook eenvoudig te vinden door de geavanceerde zoekfunctie.