Menu

Janijko Tegels & Sanitair B.V.

Janijk Tegels & Sanitair, een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Dat is de formule die Janijko al sinds 1980 hanteert.

Dat deze heldere en duidelijke formule Janijko zeker geen windeieren heeft gelegd, blijkt wel uit het feit dat sinds kort een tweede vestiging in Joure is geopend. Naast een vestiging in Joure, wil Janijko zich ook online meer profileren. Pronamic heeft daarom de opdracht gekregen om voor deze organisatie een nieuwe corporate website te ontwikkelen. De nieuwe website past prima bij de formule van Janijko. Duidelijk, gebruiksvriendelijk en ontwikkeld volgens de laatste kwaliteitsmethodes.

Deze website maakt het mogelijk voor Janijko om zich online meer te profileren. Zowel informerend als activerend. Doordat Janijko gebruik maakt van een statistiekenapplicatie is het ook mogelijk om de effecten van deze website duidelijk te inventariseren, te controleren en eventueel bij te stellen met het beheersysteem. Bent u ook op zoek naar meer online profilatie? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.