Menu

Ierden Skuon

Online, offline wie bepaalt de grens? Concept store Ierden Skuon laat met hun productlijn van ecologische schoenen de 2 werelden moeiteloos in elkaar overgaan.

In het hart van de Leeuwarden binnenstad is Meindertsma Schoenengezondheidscentrum getransformeerd naar Concept store Ierden Skuon. Gedurft, uniek en absoluut het bezoeken waard. Zowel offline als online. Offline is het monumentale pand weer in oude staat hersteld en is de inrichting van de winkel uiterst smaakvol en uniek. Wanneer je in de winkel staat is de stap naar online letterlijk en figuurlijk zeer klein. De iPads hangen namelijk aan de muur en geven graag een toelichting op de producten. Daarnaast is het mogelijk om via de iPad je in te schrijven voor de nieuwsbrief of een bestelling te plaatsen. Pronamic heeft ervoor gezorgd dat de juiste informatie op de iPads getoond kunnen worden.

Daarnaast zijn we ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de website met webwinkel en een koppeling van WordPress met Softwear. Softwear is het financiële systeem van Ierden Skuon voor het bijhouden van de voorraad. Door deze koppeling is alle belangrijke data actueel en eenvoudig te produceren. Zowel een bestelling in de winkel als in de webwinkel wordt meteen verwerkt. Online en offline zijn grenzen die komen te vervagen.