Menu

Hotel Restaurant Karsten

In het puntje van Friesland, Drenthe en Groningen staat hotel-restaurant Karsten garant voor een gastvrij verblijf.

Dit prijswinnend bedrijf staat bekend om haar persoonlijke aandacht en ruime service mogelijkheden. In de filosofie van hotel-restaurant Karsten ben je echter niet alleen in het hotel gastvrij maar ook op het internet. Het was daarom tijd om de website die Pronamic in het verleden had ontwikkeld een flinke update te geven.

De nieuwe website die Pronamic heeft geleverd bestaat uit een opmaat gemaakt ontwerp waarin de mooie omgeving maar ook het hotel-restaurant goed naar voren komt. Tenslotte zegt één foto vaak nog meer dan duizend woorden. Daarnaast is bij de bouw ook gelet op het bieden van service. Hoe zorg ik ervoor dat mensen snel contact met ons kunnen opnemen of kunnen boeken?

Hoewel de gastvrijheid van hotel-restaurant Karsten van een bijzonder hoog niveau is, getuige alle prijzen en awards, probeert Pronamic natuurlijk ook gastvrij te zijn. Benieuwd naar de praktijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Test onze gastvrijheid en laat u informeren over de ontwikkeling van een WordPress website.