Menu

Hotel Restaurant Ie-Sicht

Met het terras aan het water, de mooie omgeving en het lekkere eten is het prima vertoeven bij Hotel-Restaurant Ie-Sicht B.V.

Online was het de laatste tijd iets minder sfeervol vertoeven. De website van Ie-Sicht was alweer 5 jaar oud en ontwikkeld in een tijd dat de technische mogelijkheden een stuk beperkter waren en dat Social Media nog niet of mondjesmaat bestond.

Omdat Hotel-Restaurant Ie-Sicht B.V. zowel offline als online graag een voortrekkersrol neemt, mocht Pronamic aan de slag met de website. Daarbij was het de opdracht, de website een gezellige sfeer te laten uitstralen die ook bij Ie-Sicht zelf aanwezig is. Door gebruik te maken van warme kleuren en foto’s heeft Pronamic getracht dit te bereiken. Ook op technologisch gebied mocht Pronamic zich uitleven. Dit resulteerde niet alleen in een gebruiksvriendelijke website maar ook een website waarin social media een grote rol speelt. De website is met behulp van WordPress eenvoudig door de gebruiker zelf te beheren en met behulp van de nieuwsbriefmodule kan Ie-Sicht haar klanten persoonlijk en pro-actief informeren. Bent u ook pro-actief en op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!