Menu

Het Oude Westen

Waarbij een gewoon iemand bloed door de aderen stroomt, daar lijkt bij René Huisman chocola door de aderen te stromen.

René Huisman is daarom niet voor niks eerste klas patissier en fervent chocolaspecialist en liefhebber. Daarnaast is dhr. Huisman sinds kort ook beheerder van de website ikhouvanchocola.nl, een website die ontwikkeld is door Pronamic.

Pronamic kreeg tijdens het ontwikkelen van deze website één belangrijke opdracht: wanneer je de website ziet moet je zin krijgen in chocola. Of dit goed is gelukt mag u beoordelen maar alle voorwaarden om een ruime voldoende te scoren zijn aanwezig. Zo is de grote sfeerfoto aan de rechterkant om van te smullen en zijn de hoofdkleuren van de website allemaal chocoladekleuren.

De website beschikt over een eigen Content Management Systeem. Met dit systeem is het mogelijk om zelf op eenvoudige wijze de website te beheren. Daarnaast is het mogelijk om het bezoekersgedrag te analyseren en kan dhr. Huisman producten toevoegen in zijn eigen online bestelwinkel die vanaf maart 2009 online te bekijken is.

Wilt u ook een website om van te smullen? Informeer naar de mogelijkheden. Pronamic denkt graag met u mee. Van begin tot eind!