Menu

Henstra Installatie

Bij Henstra Installatie kan het altijd beter. Stilstand is achteruitgang. Volgens Henstra Installatie kunnen de oplossingen altijd innovatiever, duurzamer of gewoon nog beter.

Wat volgens Henstra Installatie ook beter kon was de website. De website was gebouwd door Pronamic maar inmiddels al weer een aantal jaren oud. Omdat de focus van de diensten in de loop van de jaren is verschoven en de huisstijl bij Henstra Installatie op de schop is geweest was het nu ook tijd om de website te vernieuwen.

Pronamic heeft de website zo vormgegeven dat het past bij het imago van Henstra Installatie. De kleur blauw is in verschillende schakeringen aanwezig en geeft de website een rustige en kwalitatieve uitstraling. Verder is de website te beheren met Orbis, het Content Management Systeem van Pronamic. Dit stelt Henstra in staat om de informatie op de website up-to-date te houden zodat de klanten inzicht krijgen in de laatste noviteiten en projecten.

Het resultaat? Een duidelijke, functionele website die past bij het imago van Henstra Installatie. Het navigeren gaat eenvoudig en de benodigde informatie is nooit ver weg. Daarnaast heeft Henstra Installatie met behulp van het statistiekensysteem duidelijk inzicht van wat de resultaten zijn van de website. Resultaatgericht werken, dat vindt Henstra Installatie en Pronamic belangrijk. U ook?