Menu

Greencamp

Kleine camping, Frankrijk, goede faciliteiten, mooi omgeving. Wie droomt daar niet van? Iedereen toch?

Greencamp laat deze droom uitkomen. Sinds 2005 bieden zij volledig ingerichte tenten aan op de mooiste plekjes in Frankrijk en Italië. Kleine campings, persoonlijke aandacht en goede kwaliteit. Een gouden mix waar duizenden families jaarlijks van profiteren en vooral van genieten.
Dit unieke concept vraagt om een goede website. Een website waar ruimte is voor een volledige en goede beschrijving en waarbij foto’s het verhaal ondersteunen. Pronamic is met veel plezier aan de slag gegaan met de realisatie van een nieuwe greencamp.nl. Tijdens deze uitdaging is goed rekening gehouden met de gebruiker die de website bezoekt via tablet of ander mobiel apparaat. Niet verwonderlijk dus dat de website responsive is.

Naast het gebruikersgemak voor de mobiele bezoeker is ervoor gekozen om het ontwerp prettig en fijn over te laten komen. De vakantie moet bij wijze al starten bij het bekijken van de website. Overzichtelijke navigatie, handige filters, prettig design, het gemak zit hem vaak in de kleine dingen.

Ook op zoek naar een intuïtieve WordPress website waarbij gebruikersgemak voorop staat? Neem vrijblijvend contact op.