Menu

Global Fruit B.V.

Global Fruit B.V. is een wereldwijd opererende verkoop- en marketingorganisatie gericht op de voedingsmiddelenindustrie. De belangrijkste producten die ze vermarkten zijn diverse soorten purees en sappen met daarbij een sterk accent op Fairtrade.

Global Fruit B.V. is een wereldwijd opererende verkoop- en marketingorganisatie gericht op de voedingsmiddelenindustrie.

Voor een internationaal georiënteerd bedrijf zoals Global Fruit is het belangrijk dat ze online aanwezig zijn en dat de uitstraling overeenkomt met het imago van het bedrijf. Doordat de website al enkele jaren oud was en door de snelle groei van Global Fruit voldeed de website niet meer aan bovenstaande eisen. Pronamic kreeg daarom de opdracht om een gebruiksvriendelijke, informatieve website te ontwikkelen die correspondeert met het imago van Global Fruit.

Global Fruit is geen standaard verkoop en marketingorganisatie. Het verschil met andere organisaties is het enthousiasme waarmee zij te werk gaan en de hoop op een betere samenleving. Dit enthousiasme en het duurzame karakter van het bedrijf moet ook in de website naar voren komen. Pronamic heeft daarom bewust gekozen voor een fris en sprankelend ontwerp.