Menu

GGZ In de Bres

GGZ In de Bres gelooft in herstel. Op een 5-tal locaties in Nederland verleent deze GGZ instelling daarom psychische hulp.

De huidige zorgmarkt is door recente ontwikkelingen vrij dynamisch. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om je als instelling te profileren en uit te leggen wat je exact doet en waarom ze voor jou moeten kiezen. In deze communicatiemix speelt de website een belangrijke rol. Vandaar dat Pronamic werd gevraagd om een geheel nieuwe website te ontwikkelen. Uiteraard doen we dit met veel plezier.

Het resultaat van het werk is een uitgebreide WordPress website met diverse functionaliteiten. De bezoeker staat voorop. Laatste nieuws, relevante antwoorden op vragen, op de nieuwe website is het eenvoudig te vinden. Ook de drempel om contact op te nemen is laag. Telefoongegevens staan duidelijk vermeld en inschrijven voor de nieuwsbrief, het is allemaal zo gedaan. Overigens is de drempel om contact op te nemen met Pronamic ook laag. Gelooft u dat het tijd is voor een nieuwe WordPress website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.