Menu

Gezondheidsslipper.nl

Krachtig en helder. Mooi en toegankelijk. Dat waren de eisen van Meindertsma Schoenen voor de nieuw te bouwen webwinkel gezondheidsslipper.nl.

Een krachtige website is een website die rendement oplevert. Rendement is afhankelijk van een aantal interne en externe factoren. Op de externe factoren heeft zowel Pronamic als de eigenaar van de website, Meindertsma Schoenen, minder invloed. De interne factoren zijn in ieder geval wel volledig geoptimaliseerd. Zo is de stijl van de website passend bij de boodschap die men wil uitstralen en is het voor de bezoeker zeer eenvoudig en aanlokkelijk om een actie uit te voeren.

Dat mooi niet altijd een subjectief begrip is bewijst deze webwinkel. De heldere kleuren, het zomerse gevoel en de duidelijke informatie weergave. Wie kan dit nou niet mooi vinden? Daarnaast is het ontwerp zo gemaakt dat het aansluit bij de rendementsdoelen. Het verlenen van de juiste informatie en de mogelijkheid tot het kopen van slippers.

Een toegankelijke website is belangrijk. Een ander populair begrip voor toegankelijk is usability. De website is zo ontwikkeld dat binnen 2 klikken men de juiste informatie kan vinden. Daarnaast is het daadwerkelijk bestellen van een product een peuleschil. Binnen 5 stappen is de bestelling voltooid. Naast de usability voor de klant is de usability voor de eigenaar van de webwinkel ook belangrijk. Met behulp van Orbis, het beheerprogramma voor onze ontwikkelde online programma, kan de beheerder van de webwinkel eenvoudig alle producten wijzigen.

Krachtig en helder. Mooi en toegankelijk. Het is dus mogelijk. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem (vrijblijvend) contact met ons op. Wij denken namelijk graag met u mee!