Menu

Florist Holland

Florist Holland

Wanneer je als Florist Holland wereldwijd de mooiste Gerbera’s levert, dan wil je toch ook de mooiste website?

Een simpele opdracht maar wel een uitdaging. Met Studio Piraat als creatief uitvoerder gaan we de uitdaging graag aan. Gerbera’s zijn prachtige bloemen en daarmee ook prachtig beeldmateriaal. Studio Piraat heeft de beelden centraal geplaatst en zij vertellen visueel het verhaal van Florist Holland en de Gerbera.

Pronamic heeft vervolgens een gebruiksvriendelijke en intuïtieve WordPress oplossing ontwikkeld. Een WordPress oplossing bestaande uit een multisite-constructie zodat de website in meerdere talen beschikbaar is. Naast het vinden van de juiste informatie, o.a. met handige en uitgebreide filterfunctionaliteiten, wordt de bezoeker ook tot verschillende acties verleidt. Het maken van een afspraak voor een beursgesprek tot het opstellen van je eigen wishlist uit het ruime productassortiment van Florist Holland. Op floristholland.com is het allemaal mogelijk.

Ook op zoek naar een mooie èn functionele WordPress website? Overtuig ons dat jouw product het mooist is en wij maken de mooiste website! Neem vrijblijvend contact met ons op.