Menu

Ferwerter Iisclub

Een vereniging is een samenleving in het klein. Het heeft haar eigen bestuur, leden en haar eigen problemen en uitdagingen. Om een samenleving goed te laten functioneren is communicatie erg belangrijk.

Pronamic heeft hier een belangrijke bijdrage aangeleverd. Communiceren voor de Ferwerter Iisclub is namelijk nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de nieuwe website, gerealiseerd door Pronamic, kan veel en goed gecommuniceerd worden. Er kunnen evenementen, foto’s en nieuws toegevoegd worden. De website beschikt tevens over een online agenda en bezoekers kunnen gemakkelijk contact met de vereniging opnemen.

Dit kan allemaal op eenvoudige wijze worden gedaan door middel van het CMS van Pronamic. Er is bewust gekozen voor de blauwe, herkenbare huisstijl in combinatie met rustige maar mooie foto’s. Dit heeft echter niet geresulteerd in een saaie website. Sterker nog, de gemiddelde bezoeker zal met een vrolijk gevoel de website bekijken. Interactief, gebruiksvriendelijk en vrolijk. Dat zijn de termen die het beste van toepassing zijn op de website en hopelijk op deze gemeenschap.