Menu

Empatec

Empatec

Empatec is zoals ze zelf zeggen een normaal bedrijf met bijzondere werknemers. Empatec biedt ruim 1.100 mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een werkplek aan.

Voor dit normale bedrijf met bijzondere mensen mocht Pronamic een nieuwe website ontwikkelen. Een leuke klus. Sprog was verantwoordelijk voor de regie en het ontwerp en Pronamic mocht zich bezighouden met de technische uitwerking.

De deadline was krap maar daardoor krijgt een project soms een leuke dynamiek. En met een positief ingestelde opdrachtgever kan dan in korte tijd veel gerealiseerd worden. Eind maart kregen we de opdracht en eind mei ging de website al live!

En wat voor website. Natuurlijk een responsive WordPress website en een website die goed toegankelijk is voor de meeste gebruikte browsers en resoluties. Daarnaast is de website zo ingericht dat de diverse doelgroepen snel de juiste informatie kan vinden. Ook het beheer is eenvoudig. Delen van content komen op verschillende plekken op de website terug en is met behulp van secties eenvoudig te beheren. Doordat men verschillende secties aan een pagina kan koppelen, is de opbouw van een pagina eenvoudig door de opdrachtgever te bepalen. Maximale eenvoud en optimaal beheer. Dat is wat je als opdrachtgever graag wilt!

Een normaal bedrijf, met bijzondere mensen én een mooie website!