Menu

Dutch T.T. Assen

Dutch T.T. Assen

Op de laatste zondag van de maand juni is er maar één plek voor de echte motorliefhebber, het TT-Circuit in Assen. Jaarlijks zijn hier in het raceweekend ruim 130.000 motorliefhebbers aanwezig om de wedstrijd te volgen. Maar Dutch T.T. Assen heeft meer te bieden. Bijna het gehele jaar wordt het circuit gebruikt voor evenementen en wedstrijden zoals het Truckstar Festival, Gamma Racing Day en Britisch Superbikes.

Dat Dutch T.T. Assen over een supersnel en fijn circuit beschikt is (internationaal) bekend. Er wordt ook elk jaar hard gewerkt om dit zo te houden. Wat geldt voor het circuit, geldt natuurlijk ook voor de website. Wil je er voor blijven zorgen dat bezoekers snel de juiste informatie kunnen vinden dan is het belangrijk dat ook de website continue beter en sneller wordt gemaakt.

Een leuke en ambitieuze doelstelling gelet de hoeveelheid bezoekers, (internationale) content, pieken in bezoekersverkeer, aantal evenementen, etc. Geen standaardklus. Bij Pronamic vinden we het daarom ook erg leuk dat er tijdens deze klus nauw en goed samengewerkt werd tussen opdrachtgever, Pronamic en theFactor.E. Waar theFactor.E verantwoordelijk was voor projectmanagement en design, mocht Pronamic zijn verantwoordelijk nemen voor de technische realisatie.

En de technische ontwikkeling was iets waar wij met veel plezier onze tanden inzetten. De randvoorwaarden voor een site zoals deze zijn duidelijk, het moet snel, veilig, mobiel vriendelijk en volgens de laatste kwaliteitsstandaarden werken. Pronamic doet er vervolgens graag een schepje bovenop, fijne videoheaders, snelle filters en een automatische countdown van evenementen. Ook bij Pronamic halen we graag het maximale uit een goede samenwerking om een mooie WordPress website te realiseren.

Ook zin in een fijne samenwerking en een mooie WordPress website? Neem dan vliegensvlug contact met ons op.