Menu

De Jong Kantoormeubilair

De Jong Kantoormeubilair is de kantoorspecialist van het Noorden. Scherpe prijzen in combinatie met een persoonlijke benadering en een flinke dosis enthousiasme zorgen voor een tevreden clientèle.

Tevreden clientèle alleen is niet genoeg. Nieuwe klanten zijn ook belangrijk. Vandaar dat Pronamic werd ingeschakeld om mee te denken over het ontwikkelen van een nieuwe, online marketingstrategie. Pronamic heeft dit met veel plezier gedaan. Een onderdeel van deze strategie was het ontwikkelen van een nieuwe website.

De website die ontwikkeld is past bij de De Jong Kantoormeubilair. Duidelijk en zonder poespas want het gaat om de inhoud. Producten zijn eenvoudig te bekijken en contact opnemen is een fluitje van een cent. Social Media verhoogt daarbij de interactie van de website. Naast gebruik van Social Media is er ook sprake van zoekmachine optimalisatie, Adwords en e-mailmarketing. De mogelijkheden die het web biedt worden volop benut.

Bent u ook een enthousiaste doener en iemand die alle kansen online wil benutten? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons.