Menu

De Geluidpraktijk

De Geluidpraktijk

De Geluidpraktijk is specialist op het gebied van berekenen, meten, controleren en beheersen van geluid. Vanuit hun expertise adviseren en helpen ze bedrijven en instanties maar ook particulieren. Met divers specialistisch materiaal kunnen ze geluidsmetingen uitvoeren en in kaart brengen. De resultaten kunnen vervolgens met de wettelijke normen en/of vereisten vergeleken worden. Gevestigd in Oosterwolde positioneren ze zich centraal in het noorden van Nederland.

Toegankelijk informatief ontwerp

Pronamic heeft op basis van de wensen van de klant een ontwerp voor de website gemaakt. De nieuwe website heeft voornamelijk een informatieve rol. Geïnteresseerden moeten snel een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden en expertises van De Geluidpraktijk.

Maatwerk WordPress thema

Van het ontwerp is vervolgens een WordPress thema gemaakt. Vanuit dit thema kan de klant eenvoudig zelf de inhoud van de website beheren en nieuwe pagina’s en projecten publiceren. Deze projecten en expertise-pagina’s zijn uiteraard belangrijk voor de zoekmachine positionering. Door ook duidelijke call-to-actions te hanteren weet de bezoeker op elk moment tijdens hun bezoek in contact te komen met De Geluidpraktijk. Met deze nieuwe website is de conversie duidelijk te meten en verder te optimaliseren.

De Geluidpraktijk - Portfolio Content