Menu

Coaches Betaald Voetbal

CoachesBV WordPress website

De vakvereniging Coaches Betaald Voetbal (CBV) bestaat dit jaar 25 jaar. In aanloop naar dit jubileum is hun huisstijl en website volledig vernieuwd.

Onze samenwerking start in 2016, ook toen mochten wij de nieuwe website realiseren. 4 jaar na dato is de website qua techniek en uitstraling weer volledig gemoderniseerd. Deze vernieuwing is gerealiseerd vanuit twee stappen. Als eerste starten we met een grafisch ontwerp. Na akkoord van de klant werken wij in de tweede stap het ontwerp volledig op maat uit. De website is dus ook technisch gezien volledig vernieuwd.

Beheer studiepunten voor coaches

Naast de algemene informatievoorziening zijn er ook een aantal aanvullende functionaliteiten actief. Zo kunnen de aangesloten coaches bij de vereniging hun studiepunten inzien en beheren. Met deze studiepunten moet elke coach zijn trainerslicentie behouden.

Gebruik van de Bundeling App

Om het contact met de leden te maximaliseren heeft de CBV de Bundeling app geïntroduceerd. Vanuit deze app zijn nieuwswaardigheden eenvoudig onder de aandacht te brengen bij de leden. In samenwerking met Jeffrey van Rossum is er een koppeling gelegd met de nieuwe website. De studiepunten zijn daarmee ook geïntegreerd binnen de app. Zo heeft iedere coach alle informatie inzichtelijk via de app op hun telefoon.

CoachesBV WordPress website