Menu

Coaches Betaald Voetbal

Coaches Betaald Voetbal

Ronald Koeman, Louis van Gaal, Guus Hiddink, wij mogen trots zijn op hoe in het buitenland Nederlandse coaches waardering krijgen.

Deze waardering komt niet vanzelf. Coaches Betaald Voetbal is de vakbond voor Nederlandse voetbaltrainers die werken in binnen- en buitenland. De vakbond komt op voor de belangen van haar ruim 500 leden en zorgt ervoor dat Nederlandse coaches de waardering krijgen die ze verdienen.

De website is voor het CBV een belangrijk communicatiemiddel. Enerzijds om mensen te overtuigen van de kwaliteit van Nederlandse coaches en anderzijds om haar eigen leden te informeren. Voor het CBV is een up-to-date en gebruiksvriendelijke website belangrijk.

Pronamic kreeg daarom de taak om de huidige website, coachesbv.nl, grafisch te verfrissen en te laten voldoen aan de laatste eisen op het gebied van techniek, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Uiteraard een mooie uitdaging voor Pronamic die ons goed past. In prettige samenwerking met het CBV is er een geheel nieuwe WordPress website ontwikkeld. Natuurlijk responsive en met aandacht voor de verschillende gebruikers.

Ben jij in je eigen vakgebied ook een Louis van Gaal en mag iedereen dit weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een goede WordPress website voor je.