Menu

Camping “It Wiid”

Camping It Wiid heeft van de ANWB als rapportcijfer maar liefst een 9,1 gekregen. Hiermee zijn zij de beste camping van Friesland.

Een uitstekend resultaat, de beste camping van Friesland word je niet zomaar. De beste zijn is een eerste maar de beste camping van Friesland blijven is een belangrijke tweede. Vandaar dat Pronamic de opdracht kreeg om kritisch naar de website te kijken om daar de nodige verbeteringen door te voeren.

Het resultaat is een geheel nieuwe website die eenvoudig is te onderhouden in WordPress. Conversie heeft tijdens het ontwikkelproces ruimschoots de aandacht gekregen. Op diverse manieren is het voor bezoekers mogelijk om over te gaan tot actie. Zo kan men een gratis brochure bestellen, staat het telefoonnummer prominent in beeld en is het boeken in een zucht gedaan.

Net zoals de camping is ook de website van alle faciliteiten voorzien. Mulititaal, integratie van social media, zoek-en-boek functionaliteit en een nieuwsbrief. Alle middelen om een moderne internetstrategie te voeren zijn aanwezig.

Kiest u ook voor een hoog rapportcijfer op uw internetstrategie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.