Menu

Bouwwereld

Het vakbblad Bouwwereld is voor bouwtechneuten het fundament om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de bouwwereld.

Ook de website van Bouwwereld mag er zijn: De laatste informatie over projecten en nieuwe innovaties worden dagelijks online gepubliceerd. De laatste paar jaren heeft Bouwwereld een steeds sterkere online strategie gevoerd. Dat heeft geleid tot een online kennisbron waar duizenden artikelen en projecten zijn te vinden. Deze kennis was in de loop van jaren steeds lastiger te vinden en te bereiken. Voldoende reden voor Bouwwereld om Pronamic opdracht te geven tot het ontwikkelen van een nieuwe website.

Deze uitdaging is Pronamic met veel plezier aangegaan. WordPress fungeerde daarbij als digitale hoeksteen waarop de website is gebouwd. Naast het slim inzetten van WordPress zijn er nog diverse andere zaken waar Pronamic trots op is; het overzetten van de grote hoeveelheid content, het prettig weergeven van diverse componenten en het verhogen van de interactiviteit.

Wilt u ook overstappen naar WordPress en beschikt u net zoals Bouwwereld over een grote hoeveelheid content? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.