Menu

Bouwbedrijf H.J. Talsma en Zonen B.V.

Bouwbedrijf Talsma is een bouwbedrijf waar alweer de 3de generatie aan de weg timmert. In al die tijd is het principe van het bedrijf hetzelfde gebleven: het bouwen van een kwaliteitsproduct.

Wat in al die jaren wel is gewijzigd, is de manier van communiceren. Omdat Bouwbedrijf Talsma met 2 voeten stevig in de moderne maatschappij staat is besloten om een website te laten ontwikkelen. Pronamic heeft hiervoor de opdracht gekregen.

In overleg met Talsma is besloten om een website zonder poespas te ontwikkelen. Belangrijkste doel: presenteren van de gebouwde projecten en het verlenen van informatie. De website onderscheidt zich daarom door zijn grote heldere foto’s en gebruiksvriendelijk ontwerp. Informatie is altijd binnen 3 muisklikken te vinden.

Met deze website is Bouwbedrijf Talsma weer klaar voor de toekomst! Hoe zit het met uw bedrijf? Twijfelt u? Neem dan contact op met Pronamic. Samen met de communicatiespecialist gaan wij dan, geheel vrijblijvend, uw communicatiemogelijkheden doornemen.