Menu

Body & Fit

Body & Fit

Wanneer je winnaar bent van de Thuiswinkel awards 2013, 2014 en 2016, dan wil je graag ook een winnaar worden in 2017.

Om deze ambitie waar te maken wil Body & Fit haar klanten zo goed mogelijk informeren. Naast de Magento webwinkel was daarom de vraag aan Pronamic om een WordPress blog te ontwikkelen. Een leuke uitdaging waar wij ons graag voor inzetten.

Wat het project extra leuk maakt is de leuke samenwerking met MediaCT. Als Magento specialist zijn zij verantwoordelijk voor de webshop en hebben zij ook het ontwerp gemaakt voor de blog. Een goede samenwerking met MediaCT is belangrijk omdat we graag willen dat de WordPress omgeving voor de bezoeker naadloos overgaat in een Magento omgeving. Dat lijkt eenvoudiger dan het is. Een synchronisatie van WordPress naar Magento had in dit geval een aantal specifieke aandachtspunten:

  • Producten die in de WordPress blog worden genoemd laten ‘matchen’ met de producten uit de Magento webwinkel.
  • Op de WordPress auteurspagina tonen van favoriete producten uit de Magento webwinkel.
  • Als ingelogde Magento gebruiker kunnen reageren op WordPress blogs.

Oja, en naast een nieuwe Nederlandse WordPress blog moest er ook een Duitse WordPress blog beschikbaar zijn. Om aan deze wensen te kunnen realiseren is er een WordPress multisite constructie ontwikkeld. Daarnaast is er een op maat gemaakte WordPress plugin ontwikkeld die communiceert met de Magento webwinkel. Deze constructie zorgt voor een stabiele en efficiënte oplossing die voor Body & Fit eenvoudig is te beheren.

Ook op zoek naar een krachtige oplossing voor Magento en WordPress? Neem vrijblijvend contact met ons op.