Menu

Bit Modelactie

Wie droomt er niet van om model te worden? Bit zorgt er voor dat deze droom werkelijkheid kan worden. Mensen die model willen worden kunnen hun foto uploaden en met behulp van social media punten verzamelen.

Degene die de meest punten verzameld met behulp van social media en de kritische toets van een vakkundige jury doorstaat wint de prijs. De prijs is een fotoshoot die komt te staan in de Bit modespecial van 2012. Een hele eer want Bit is één van de grootste paardenbladen van Nederland en de jury staat onder leiding van Lonneke Engel een internationaal topmodel.

Ook Pronamic houdt ervan om dromen uit te laten komen. Met veel plezier hebben wij daarom aan deze Bit Modelactie website gewerkt. Uiteraard op basis van WordPress maar dat is niet het enige gebruiksvriendelijke aspect van de website. Aanstormende modellen kunnen zich snel aanmelden en het werven van stemmen via social media is zo gepiept.

Met zoveel schoonheid op één website heeft Pronamic de vormgeving bewust rustig gehouden. Snel uitgekeken ben je echter niet. De details zijn netjes uitgewerkt en de subtiele CSS3 technieken geven de website een speels effect. De actie loopt tot eind februari en daarna gaat de website weer offline. Na februari nog steeds geïnteresseerd in een stijlvolle en gebruiksvriendelijke website? Pronamic staat voor u klaar!