Menu

Bit Magazine

Bit Magazine is één van de populairste paardenbladen van Nederland.

Een populair magazine betekent niet automatisch een populaire website. Sterker nog, hoewel Bit Magazine al 17 jaar actief is beschikten ze nog niet over een eigen website. Nieuws werd gepubliceerd op de overkoepelende paardennieuwssite horses.nl.

Dit jaar vond de redactie van Bit Magazine het tijd worden om een eigen website te lanceren die goed aansluit bij de doelgroep en boodschap die Bit wil communiceren. Pronamic heeft de WordPress website mogen ontwerpen en ontwikkelen. Qua ontwerp is er gekozen voor een fris en eigentijds ontwerp die goed aansluit bij Bit: Professioneel en met ruimte voor lifestyle behorend bij het leven met paarden.

Naast het frisse ontwerp die terugkomt in de details, biedt de nieuwe WordPress website ook diverse mogelijkheden. Natuurlijk is er een uitgebreide nieuwsfunctionaliteit maar ook kan de bezoeker meedoen aan een fotowedstrijd, advertenties plaatsen, geselecteerde kortingen bekijken en het magazine online bekijken.

Dat de lezers van het blad de nieuwe website kunnen waarderen werd snel duidelijk. Bij uitgeverij Eisma is deze website inmiddels al één van de betere paarden van stal. Alleen al in de eerste maand kon men al rekenen op 70.000 bezoekers per week en dit aantal groeit nog snel.

Ook opzoek naar een opmaat ontworpen website die past bij de doelgroep? Neem dan vrijblijvend contact op.