Menu

Bestelauto

Bestelauto is de informatiebron voor wagenparkbeheerders en ondernemend Nederland over auto’s, leasing, verzekering, etc.

Eén keer per half jaar verschijnt er een magazine maar een belangrijker informatiebron is de website. Met een 6.000 unieke bezoekers per maand is de website een veelgebruikte informatiebron. En terecht, de meest actuele tests en informatie is online te vinden.

De huidige website was al een aantal jaren oud en daarom ook nodig aan vervanging toe. Aangezien Bestelauto uitmaakt van de Eisma Media Groep was de keuze voor het ontwikkelen van een nieuwe website bij Pronamic snel gemaakt. Pronamic is met plezier aan de slag gegaan en heeft op basis van een parenttheme een nieuwe website ontwikkeld.

Op de nieuwe WordPress website heeft het nieuws uiteraard een prominente plek gekregen. Er is echter ook een leveranciersgids, uitgebreide foto- en videogalerij en een agenda op de website aanwezig. Natuurlijk worden ook de magazines online getoond.

Beschikt u ook over veel nieuws en bent u op zoek naar een geschikte oplossing in WordPress? Neem dan vrijblijvend contact op met Pronamic, wij denken graag met u mee.